A Telenovelas2011, és ami mögötte van

 
 

Üdvözöllek! Ha még új vagy az oldalon, tudnod kell alapvető dolgokat, ami ezzel a honlappal kapcsolatos. Azért is fektetek akkora hangsúlyt az oldalra, és már a köszöntőben éreztetni, hogy van rendes múltja az oldalnak, mert ez így van. Az én első telenovellákkal foglalkozó oldalam még a lapunk.hu c. oldalon volt, emlékszem telenovela.lapunk.hu volt a címe, aztán áttértem egy kis idő elteltével az eliveport.com-ra, és ott indult el életem eddigi legsikeresebb oldala, a Telenovelas2011 - régi címe: telenovelas2011.eliveport.com - , ami így hivatalosan az eredményeket illeti, az oldal történetében több, mint 300 000 ember látogatta meg, annyi idő alatt, amennyit én szerksztettem. Ami a napi látogatottságot illeti, egy nap volt, hogy több, mint 1200-an néztek fel. Átlagban 600-700-800-an látogatták meg az oldal, ez volt a jó időszak. A telenovela.lapunk.hu megszűnt, ahogyan majd nagyon a későbbiekben a Telenovelas2011 eliveport-os otthona is, aztán jött a G-Portál, amire úgy döntöttem, hogy változtatnom kell, mert mint ismeretes, a G-Portál egy adott tartalmi szakaszon avagy tárhely után fizetőssé válik, nekem erre pedig jelenleg nincs ideális keretem, hogy tudjam fizetni havonta a krediteket, stb... 

Itt tehát majdnem vegyesen megtalálsz, és igazából ez egy vegyes oldal is. Mindent megtalálsz, ami nekem nagyon fontos, és amiket szeretek, de legfőképpen, a legnagyobb megvilágosítást a telenovellák kapják, valamint az ahhoz fűződő ismervények. Ami azt illeti, az oldal érdemi tartalma kapcsán, a "Hamarosan látható telenovellák" menüpont itt is életben lesz, ami ugyanúgy a közeljövőben bemutatásra kerülő novellák kezdési időpontját fogja majd közölni, s ezzel egyetemben a jelenleg futó novellák FINÁLÉ időpontját, ami azért is fontos, hogy betudjuk határolni, hogy konkrétan melyik telenovella mikor ér véget, s hogy abban az időpontban azon a bizonyos TV csatornán lehet e esetleg telenovella-PREMIER-re számítani. Amennyiben több időm marad, a TSB valamint a további saját TV csatornáim műsor polititikáját továbbá annak szisztematikus nézettségét is publikálni fogom saját kézből az oldalon. Mindezek mellett visszatérve az írásra, nem csak kizárólagosan saját gyártású telenovellák lesznek olvashatóak, hanem ezzel egyetemben a saját írások, értendő itt nem csak mexikói szériákra, hanem magyar alkotásokra, valamint további saját művekre.

 

Telenovelas2011 oldal
A készítő saját TV csatornái (TSB, TSB2, Sorozatmánia, Sorozatmánia2, TV Extra)
Mögöttes információk a taglaltakkal egyetemes konkrétumokról

Saját gyártású telenovellák, valamint az ehhez hasonló írások, saját alkotások

 

"Az oldal története"

 

Ahogyan a "Telenovelas2011, és ami mögötte van" témában is említettem, az oldalnak sajátos múltja van. Bár ez túl hivatalosnak tűnhet, de mégis megteszem, megemlítem, hogy miként jött létre részletesen kifejtve ez az oldal, és annak mi volt a bizonyos mehcanizmusa, ami végül idáig elvezetett. Ismételten tehát leírom, az oldal eredendően egy lapunk.hu megnezéssel fémjelzett oldalon alakult, ahol még annyi érdemi tartalom nem volt, ami a saját írásokat illeti, és nagyon saját magam nem tettem fel, és nem dolgoztam úgy az oldallal, csak más oldalról másolgattam az adott telenovellával kapcsolatos fontos információkat, valamint az ahhoz fűződő képeket. Az ihletet avagy az inspirációt egy szintén telenovellák foglalkozó oldal adta, amely szintén lapunk.hu-s volt, és mivel nagyon jó volt összeszerkesztve, ezért döntöttem el azt, hogy én is szeretnék egy olyant, hiszen éreztem, hogy nekem meg kell tennem ezt, hiszen akkoriban is nagyon szerettem a telenovellákat - ahogyan az most is aktívan jelen van az életemben. Aztán az lett Belőle, hogy miután már nem nagyon frissítettem, és azt követően, hogy végre betettem egy érdemi saját esetlegesen tartalmat, ami így irányomban avagy számomra is imponáló volt, az az Alondra c. telenovellának a menüpontjának a létrehozása volt, ami azért is tartalmazott és alakított bennem már felettéb bizonyosságban értendő kedvteléseket, hiszen életem akkori periódusában rákaptam a régebbi telenovellákra, melyek eredendően kialakuló érzete forrasztotta be a lelkembe annak különlegességét, és ebből fakadóan is kezdtem el egy ideig nézni a telenovellát, és pedig ebből kifolyólag elolvasni annak szinopszsisát - még hogy ha az elég szegényes Google fordítóval is. Aztán úgy gondoltam, hogy miután ez az érzés kialakult bennem, ezt egy olyan helyen kell megosztanom, ahol több saját érdemiséget tehetek közzé, és lesz inkább egy másik helyen sajátos az oldal, és ebből az érzelmi - talán most így túl kopmplexnek tetsző - kavalkádból eredő oldal, és ez lett a Telenovelas2011. Megemlítendő, és nem mellőzendő, hogy nagyon-nagyon szerettem az az oldalt, még hogy ha ez volt természetesen evidens is, de számomra ezt nagyon fontos megemlíteni, még pedig a következő okánt is: Egy ideig azt hittem, hogy nem nagyon nézik az oldalt, aztán mikor egy hosszabb idő után betekintettem a Vendégkönyvbe, egy óriási megelepetés ért. 8 oldalnyi volt a Vendégkönyv, tehát rengetegen írtak, ez pedig nagyon jó érzés volt, főleg az amikor megnéztem, hogy menni ember nézte és most is nézi akkor az oldalt.

Most túl hosszas lenne taglalni a Telenovelas2011-nek a konkrét menetét, mi hogyan jött létre, de e hiányosságot fokozatosan az oldal szerkesztése menetével egyetemben publikálni fogom az oldalon, ahogyan majd a többi fontos tartalmat is, mint például a saját telenovellák, hírek az aktuális telenovellákról (PREMIER-NOVELLÁK), és majd minden, ami majd akkor abban az időben aktuális lesz.