Aktuális

2015.03.24 15:06
  1. Második menyasszony: Egyenlőre a 26.részig van megírva a Második menyasszony 2.évadja! Ma nem biztos (2015.08.07.), hogy tudom folytatni, pedig azt terveztem, de a sorozat nem fog leállni! Mihelyt lesz Rá energiám, mindenképpen folytatni fogom, és akár az 50.részig is eljuthatok, hogy ha nagyon bele leszek élve, de majd úgy is megfogjátok látni! Ma lehet, hogy esetleg mégis tudom folytatni, de az majd a testi-lelki állapotomtól is függ! Addig is, kellemes olvasást Nektek a sorozathoz!
  2. Hamarosan látható telenovellák: A Hamarosan látható menüpont hamarosan fel lesz tényleg frissítve, csak nagyon kevés időm van, és nehezen tudom kiegyensúlyozottan vezetni az oldalt, ugyanis nagyon nagy változás lép folyamatba az életemben, amit ebben a menüpontban feljebb olvashattok, ellenben ebben a menüpontban közlöm, hogy attól függetlenül az oldal továbbra is üzemelni fog!
  3. Maria Teresa románca: A telenovella a közeljövőben mindenképpen folytatódni fog, ennek érdekében hamarosan újra visszafogom olvasni a történet aktuális fonalvezetési részlegét, és akkor ennek segítségével sikerül újra frissítenem a szériát, most azonban egy kis ideig a Második menyasszony c. telenovellám 2.évadján fogok dolgozni, ami lehet, hogy odáig is vezethet, hogy ténylegesen legfőképpen Ő kerül előtérbe, ami lehet azt is okozhatja, hogy esetleg a Maria Teresa románca írását akadályozhatja, mert ez történt anno A szerelem fogdájábannal is, de nem biztos, hogy ez ennél is megtörténhet, viszont majd úgy is tapasztalni fogjátok, hogy ha ez életbe lépett, és ha gondoljátok, akkor figyelmeztessetek, hogy folytassam a Másik sorozatot is, és istenigazából ennek nagyon örülnék, mert végre lenne egy pozitív visszajelzés, ami nagyon nagy löketet adhatna! 
  4. További saját sorozatok: Ahogyan a fentebbi sorokban olvashatjátok, jelenleg a Második menyasszony c. saját sorozatom valamint a Maria Teresa romantikus egyéni szériám vannak előtérben, és pillanatnyilag is írásban (momentán az előbbi), ami azt eredményezi egy bizonyos ideig, hogy nyilvánvalóan a többit akkor nem tudom folytatni, mert azért 5 sorozatot egyszerre nem tudok írni. Ami még talán be fog indulni az a Mandragóra, de majd úgy is mindent idejében kifogok írni. Továbbá fontosnak tartom ismételni, és még hogy ha nem nagy hír, akkor is, hogy jó hírként szolgál, hogy minden egyes olyan telenovella, amit elkezdtem, de nem fejeztem be, azoknak végére pont lesz téve. Ez nem azt jelenti, hogy írok még 5 részt, és annyi (bár lehet, hogy bizonyos sorozatoknál talán mégis megfog esni), de a széria szinopszisa, maga a történet megfogja kapni a a tiszteletet, és befogom fejezni akár 120 részre is, de ez most csak egy példa volt, majd időben úgy is megfogjátok látni! :)