Kata félelme

 

Leírás:

Rövid magyar történet. Olyan, mint az Ena María a viharban, vagy mint az említett Enának a folytatása, Az elvakult Ana. Ez egy különálló kis történet.

 

Történet röviden: Kata - miközben párkapcsolatban él - összeütközik egy jóképű fiatalemberrel, akivel végül ágybabújnak. A kalandot nem várt következmények követik. A történet végkimenetelét talán még a rutinosabb olvasók sem sejthetik az említett követkemzények okánt is. A rövid történet cenzúrázatlan, olvashatóak benne obszén szavak is, ami a párbeszédekben mutatkozik meg, a leíró részben a szerző nem használt ilyen szóhasználatokat. Ez is a mai világot tükrözi, és azért is született meg a történetben ez a fajta színezék, hogy az egyszerűség mellett, a hasonló esetlegesen alpári mentalitással rendelkező személyeknek is imponáljon ez a szerény kis történet, hogy ne csak a romantikus telenovellák világa forrjon ki az oldalon, hanem hogy az ilyen röüvid, ám igenis élvezhető szellemiséggel rendelkező írások is helyet foglaljanak az oldalon, ezért is születnek meg ezek a rövid magyar történetek is. 

 

1. Fejezet:

Kata egy átlagos 23 éves nő, aki alig bír a saját érzelmeivel. Mikor meglát egy férfit mindig odamegy hozzá és elkezd ismerkedni azzal. Nos, most is így történt. Mikor munkába menne, hiszen titkárnő belebotlik egy 25 éves magas férfiba, aki nagyon izmost és jóképű. Katának nagyon megtetszik a férfi, de ezt nem közli István irányába.

- Uram! Maga normális? Mit képzel magáról, hogy csak így belém jön? Nem tanították meg arra, hogy figyeljen az orra elé! Na! Vagy a szeme elé! Elnézést!

- Bocsánatot kérek hölgyem. Nem láttam, mert sietek munkába. De ha nagyon akarja akkor megvígasztalom!

- Maga idióta! Takarodjon a francba! - ekkor István magához rántja Katát, és megcsókolja. Kata viszonozza a csókot.

- Menjünk fel a lakásomra! Attól félek, hogy meglát a barátom. Nem akarok Vele veszekedni, mert újra megcsaltam. Én ilyen vagyok. Egy menetre kellesz csak, mert nagyon tetszel!

- Oké. Mehetünk, csak vezess! - Kata és István 8 órától egészen 10 ráig együtt lesznek. Katalin nagyon boldog, hogy megint csak megszerzett magának egy férfit. Nem szerelmes belé, ezt ő is tudja, viszont a lelkiismeretével el kell számolnia, hogy megint csak könnyűvérű volt, és engedett a szenvedélyének... de mégis jó volt...

- Na akkor el is búcsúzunk. - mondja a nő 10 óra 5 perckor.

- Mikor jössz megint? Szívesen lennék Veled még így. 
Ekkor csöngetnek Kata lakására....

 

 
2. Fejezet:
 
Mihály az, Kata jelenlegi párja. 
- Minjárt megyek szerelmem! Egy kicsit várj, mert most készülődtem a szépségversenyre amire jelentkeztem, és felöltöztem! Mindjárt kinyitom Neked! 
- De én most szeretnék bemenni! Nem baj, hogy ha meztelen vagy. Legalább huncutkodhatunk! -
- Jól van! Mindjárt! - kiabálja a nő. - Addig bújj az ágy alá! - mondja már halkan a nő Istvánnak. Az az ágy alá bújik. 
- Már nyitom is drágám! - knyitja az ajtót, és Mihály nekiesik. - Annyira szeretlek! Most akarlak felfalni, mint a zahert amit ma ettem meg! De kis cukorfalat!
- Mm... engedj el! Így nem akarom! - mondja a nő a férfinak. - Kérlek! Engedj el! - a férfi elengedi, és nem érti szerelme viselkedését. 
- Miért nem akarsz most velem lenni?
- Nem mondtam azt, hogy nem akarok veled lenni, csak most fáradt vagyok. Iszok egy kis kávét, és akkor csinálhatjuk tőlem! - ezt István mind hallotta, én ennek következtében kibújik az ágy alól és közli Katával mennyire egy fruska:
- Hogy te mekkora egy ringy vagy! Úgy hogy ma szeretkeztünk képes lennél azon az ágyon dugni egy másik hapival ami alatt én vagyok! Téged meg sajnállak, hogy ilyen nőd van!
- Mi van? Te ezzel a férfival voltál együtt?
- Ez nem igaz! Hagyd abba! Miért hazudsz? Már vége a játéknak! 
- Milyen játéknak? - kérdi Mihály. 
- Az, hogy fogadtunk, hogy lefekszünk, de nem tettük meg. Ő azt mondta nekem, hogy...
- Hogy? - klérdi Mihály. 
- Ez a ... ez a... férfi meg akart erőszakolni! És meg is tette! Öld meg! - Mihály elkezd nekitámadni a férfinak, de az lekezeli, és hátrafogja a kezét. 
- Ennyit érsz te kis nyomorék! Én sokkal erősebb vagyok, mint te! - Kata mondja Istinek hogy haggya abba, de az csak jobban szorítja a kezét Mihálynak.
- Oké, felfogtam! Engedj el! - kérleli Mihály. - Ekkor Kata fog egy vázát és István fejéhez vágja a háta mögött. Az elterül, és eszméletét veszti...
 

3. Fejezet

Isti elájul. 
 
- Úristen! Mit csináltam? Megöltem! - ordibálja Kata.
- Várj! Megnézem a pulzusát! ... Még él. Bevigyük a kórházba szerinted?
- Hát nem tudom, te vagy a nagy orvos, nem?
- Én csak meg tudom állapítani, hogy meghalt e vagy nem! 
- Jól van, értem. De akkor most mit csináljunk? Nagyon kétségbe vagyok esve! 
- Befedem a fejét valami ruhával, ami tiszta, és nem baj szerintem, hogy ha fehér. Tök mindegy! 
- Jó, rendben. Már hozom is akkor! - Mihály hasra fekteti Istvánt és úgy igazítja a fejét Istvánnak, hogy lehetőleg "visszafele" follyon a vér - gondolja Ő, hogy e a logikus. Kata teljesen kétségbe van esve. Nem érti, hogy mit tett. Felcsábított egy férfit a lakására, miközben van barátja, és most ez lett a következménye. Pár óra múlva felébred István. 
- Hol vagyok? - kérdi hunyorgatva a szemét. - Nem emlékszem semmire. Van itt valaki? - s azonnal odamegy Mihály.
- István! Tudod hogy ki vagyok? 
- Nem! És ez a nő ki? Miért vagyok itt? 
- Mihály Katára néz. Odamegy hozzá.
- Nem emlékszik semmire. - mondja halkan a fülébe.
- Miről beszéltek? Nem ismerlek Titeket! Mondjátok el, hogy hogyan kerültem ide! Jogom van megtudni!
-
- Figyelj ide István! Egy rabló érkezett hozzánk, és mi elbújtunk, de Neked nem sikerült. Aztán mikor elfutott és visszatér, fejbevágott Téged egy vázával ... és elájultál. Lehet, hogy amnéziát kaptál!
- Uram Atyám! Ez hihetetlen! Inkább hazamegyek! De én hogy kerültem ide? Honnan ismerlek Titeket?
- A barátaid vagyunk. - mondja szintén István, hiszen Kata teljesen le van sokkolva. 
- Nem! Tudok mindent csak azt nem, hogy Ti kik vagytok! Nem kaptam amnéziát! Tudom, hogy hol lakok meg minden! Nem tudsz becsapni! Ha most nem mondod el, akkor beverem a képedet!
- Ez az igazság! Ha nem hiszed el akkor menj a francba a kendővel amit én adtam neked Te idióta! Talán megköszönhetnéd! - István meglepődik.
- Mi az hogy Te adtad rám? Ez is hazugság!
- Akkor hidd azt! Ha én nem lennék már nem élnél! 
- Na jó! Inkább elmegyek. - s mikor kimenne az ajtón Kata megállítja.
- Várj István! El kell mondanom valamit... - s István rászegezi tengerkék szemét. 
 
 
4. Fejezet
 
Miután Kata felszólította Istvánt az égő tekintettel szegezte rá szemeit. A nő nem tudott válaszolni az erős sugárzástól, amit István lépett meg.
- Mit akarsz? Mit kell elmondanod? - egy kis csönd és Kata válaszol.
- Tényleg nem emlékszem rám? Én szeretlek, és nekem nagyon fáj, hogy ilyen rideg vagy és taszító... - István érdekesen figyeli Katát, és 10 másodperc után így válaszol:
- Sajnálom, de nem emlékszem Rád, és bocsáss meg, de nem bízok Tebenned sem és a barátodban sem. Az intuició nem csal, most pedig el kell mennem. Valahogy próbálom feldolgozni ezt az egészet.
- Megértünk Téged. - válaszolja Mihály. István csak ránéz mérgesen és elmegy. Isti kimegy az ajtón és utána becsukja. Eszébe jut az, hogy vár 5 percet, elbújik, és kihallgazja a beszélgetésüket Katának és Mihálynak. Miután elment István Kata leül a fotelbe, és a fejét fogja.
- Nem hiszem el, hogy ilyen csináltam. Szégyellem magam!
- Hát tedd is azt! Azt ugye tudod, hogy most vége mindennek?! - István közben kihallgatja az egészet. 
- Értem Mihály. Részemről is vége, és inkább taposs el Te Magad, mielőtt én teszem meg!
- Meghagyom Neked Drágám! 
- Köszönöm. Igazán kedves vagy! - és feláll Kata. - Egy rohadék vagy, aki ennyit nem tud megbocsájtani miközben már megbántam mindent!
- Megbocsájtani? Megcsaltál azzal a cápaképűvel! Undorító egy ringyó vagy! Mindjárt felképellek, hogy ha em hagyod abba! Nehogy már én legyek a rohadék? - s felpofozza a nőt.
- Köszönöm. - és visszapofozza. 
- Aha, így állunk? - Mihály bemegy a konyhába és előveszi a nagykést. 
- Elvágjam a torkodat Te kis cafka? 
 
 
 
5. Fejezet
 
Kata nagyon megijed. Most aztán megtudta, hogy a tetteinek milyen következménye lehet. A nő lehunyja a szemét és elájul. Mihály megijed, és elkezd félni. 
- Kata! Jól vagy? Kérlek válaszolj! Ne viccelj velem! - István ezután azonnal benyit.
- Mit csináltál Vele te szemét? - és a földre teperi a férfit. - Te gyáva dög! Megakarsz ölni egy nőt? Egy nőt? Te tényleg egy ilyen elmeháborodott vagy? Most aztán megkapod a Magadét! - és agyonveri Mihály arcát. A férfi arca tiszta ütésnyomos, Kata pedig felébred, és azt látja, hogy Mihályt szépen-lassan István kivégzi az ütéseivel. 
- Ne István! Ne öld meg! - István hátranéz, Kata közelebb megy. 
- Te megölted őt. Mennyi ideje csinálod ezt?
- Hát már elég sok ideje. Én csak megvédtelek Téged! A torkodba akarta vájni a nagykést! 
- De Te agyonverted? Tiszta sebhelyes az arca! Várj! Megnézem, hogy van e pulzusa! - Kata közelebb megy a férfihoz, és megnézi a pulzusát. 
- Nincs pulzusa. Te normális vagy? Megölted Te barom! És most szerinted mit csunáljunk?
- Nem tudom. Ezt érdemelte! Inkább megköszönhetnéd! - és megcsókolja a nőt. Ekkor minden eszébe jut. 
 
Kata felpofozza, és felszólítja, hogy hagyja el a lakását, vagy különben kihívja a rendőröket. A nő és a férfi között egy ideig megfagy a levegő, és István szakítja meg a szinte még levegővételt sem hallatszó csöndet.
- Aha... most már értem. - mondja hunyorgatva és kimeresztve a szemét a férfi. - Egy rohadt kis ringyó vagy! Most már mindenre emlékszem! Ba*tunk, és megjött a férjed! Én pedig most agyonvertem, mert azt hittem, hogy ártatlan vagy, vagy nem is tudom... de úgy látszik kár volt! Megöltem egy embert tök feleslegesen. Hagynom kellett volna, hogy megöljön Téged Te kis cafka! 
- Na végre! Te pedig vagy a tök ártatlan kiscsávó mi? Mit képzelsz Magadról? Megkúrsz egy nőt, és így elintézed az egészet? Arra is emlékezz, hogy amikor mondtam, hogy amikor csöngetet Mihály Te még olyanokat mondtál, hogy még csinálhatjuk tovább. - ekkor pedig szétrobbanva kiaválja: - Idióta! Még Neked áll feljebb? Én csak megakartalak óvni Mihálytól, és hogy kiderüljön, hogy mi történt közöttünk! Most mit képzelsz? Imába fogom foglalni a nevedet, mert megölted a páromat? Na most takarodj a lakásomból!
- Hát, ezt nem képzeltem volna Rólad. A kis szerény, huncut lány, akit lefektettem, egy kis rohadt szajha, még velem kiabál. Egy könnyűvérű kis rongy vagy, és ez lett a következménye! Legalább most majd megtudod, hogy kivel kezdj ki az utcán! 
- Te meg egy impotens fa* vagy 1 centiméteres farokkal! - ekkor István feje paprikapiros lesz, és legszívesebben nekimenne a nőnek, de átgondolja és nem teszi meg. Ekkor viszont belép Fruzsina, Kata édesanyja, és egy óriási nagyon sikít. 
 
6. Fejezet 
BEFEJEZŐ RÉSZ
 
- Úristen! Kislányom! Hol vagy? - az asszony beljebb megy és meglátja kilányát egy férfival.
- Hát Ő meg kicsoda? Mi történt itt?
- Anya. Ez egy nagyon hosszú történet, bonyolult lenne elmagyarázni.
- És ez a történet asszonyom fél nap alatt sem történt meg. Az történt, hogy...
- Hogy kussolz megértetted? - az anya csak néz lánya kirhonasátáól.
- Te kussolsz kislányom, vagy a szekrénybe cseszem bele a fejedet! Ennyit megérdemlek szerintem! Folytassa!
- Hogy anya? - képed le a nő. - Akkor én elmentem, nem fogom hagyni, hogy megalázzon egy senki az anyám előtt!
- Hé-hé! Te vagy a senki kiscica! Egy bárcás ku*va, aki az utcán hordott össze engem, és most pedig megvan lepődve, hogy ilyen következménye lett.
- Kérem folytassa! - Kata elmenne, de István lefogja.
- Nem mész Te innen sehova! 
- Te engem ne rángass!
- Tépje szát a haját! Én már megtettem többször is! - mondja Fruzsina. Kata megint ledöbben. - Kislányom, nem fogom ezt szó nélkül hagyni! Mégis mit gondoltál? Kinyalom a segglyukadat, miután megláttam egy halott férfit a lakásodban, és még hagylak is elmenni?! Tévúton jársz kicsim! - Kata meglepődik, és elrántja a kezét és csöndben marad. István mindent elmondd részletesen. 
- Na kislányom! Az biztos, hogy énhozzám többet nem fordulhatsz, azt már most garantálom!
- Nem is fogok! Mintha Te nem szarvaztad volna fel apát vagy százszor? - Fruzsina asszony leképed, aztán egy óriási pofonal válaszol. 
- Te mit képzelsz Magadról? Hol csaltam meg? Ő volt szexmániás nem pedig én! Hol élsz kislányom? Azzal, hogy rámvetíted az apád bűnét, attól én még ugyanolyan tiszta maradok, mint amilyen voltam és vagyok!
- Tiszta? Ugyan már anya! Te egy... egy...
- Egy? Egy mi vagyok? Na mondd ki? Egy idióta, aki hitt Benned, és hitte azt, hogy megtud változni! Az apád iránt hűséges voltam! Egy hálátlan kis cstirti vagy még mindig, aki azon lovagol, hogy anno fél évig prostituáltként kellett megélnem. Még a bokámig érsz sem fel!
- Na én elmentem, ez már az Önök dolga...
- Na na na na! Te nem nem mész sehova! Azt hiszed, hogy most kinevzelke fiamnak, mert megölted a lányom barátját! Nem! Szeépn most felhívom a rendőrséget, és lecsukatlak!
- Hogyan? Maga nem fog engem lecsukatni! Én csak megvédtem a lányát!
- De nem így te seggfej! Kinyírtál egy embert! Nem fogod fel? - a férfi ellöki Katát, aztán annak édesanyját. Fruzsina hívja azonnal telefonon a rendőrséget. Istvánt végül aztán sikerül elkapni. A férfi börtönbe kerül, Kata pedig rendesen megkapja a Magáét. Mihály meghalt, hiszen István agyonverte. Istvánnak előjön az idegbeteg énje, és a börtönben megfojt egy embert, amiért az megkarta hátulról környékezni, így mégg több évet kap. Kata végül rájött arra, hogy minden csak önszabályozáson múlik. A félelme beteljesült, és ezzel megtanulta, hogy ne legyen önző és parázna. Egy évig senkivel sem találkozott, az anyja végül mégis magához vette és megbocsájtott neki, de jóillemre megtanította. Bár Maga is elnézést kért a lányától, amilyen olyan alpári volt, de valahogy hatást kellett gyakorolni Rá is meg Istvánra is. István végül a börtönben tömegverekedés következtében meghal, a börtönben pedig többször is kiélvezkednek rajta az alkata miatt. Kata minderről tudmást szerzett, és többször is ez kísértette. Két férfit szeretett egyszerre, és vügül mind a kettő meghalt a szenvedélye miatt. A lány elkezdett járni szentmisékre, bár az anyja nem helyeselte, ám 3 év után látta, hogy a lánya lelkileg egyre-jobban tisztul, így Ő is elkezdett járni a Katolikus Templomba szentmisékre, és rendszeresen gyónnak mindig. Eredetileg katolikusok voltak, ám nem gyakorolták a hitüket, miután meghalt Sándor Kata édesapja és Fruzsina volt férje. Kata egy életre megtanulta, hogy nem szabad engedni egyszer sem a gonosznak, hogy benne élvezkedjen ki, mert különben ilyen következménye is lehet. Kata élete végül akkor lesz igazán sikeres, amikor szép énekhangjával megnyer egy tehetségkutató versenyt, és anyjával apjuk gyermekkori otthonába, Debrecnbe költöznek. A lány befutott énekesnő lesz, és végül egy gálán találkozik élete szerelmével, akivel aztán össze is házasodnak. András híres operaénekes, aki szintén nagyon híres. Születik 5 gyerekük, és boldogan élnek, amíg életük véget nem ér...