Hírek

 
 
 
  1. Aktivitás: Nem tudom még, hogy tudom-e frissíteni az oldalt. Kihűlt belőlem a sorozatok iránti vonzalom, és aziránt, hogy folytassam egyáltalán az írásaimat, hiszen telenovellákat már nem nézek, és ez egyben azt is okozta, hogy mivel nem nézek sorozatokat, és megkeményedett a szeretetem irántuk, már megírni sem annyira jó, mint régen, hiszen akkor néztem sorozatokat rengeteget. Még gondolkodom, hátha majd megjön hozzá a kedvem, de vegyétek úgy, hogy nem biztos, hogy folytatódni fognak. Akik esetleg emberileg megtudják érteni a helyzetemet, előre is köszönöm, és elnézést Mindazoktól, Akik esetleg nyomon követték a telenovelláimat, legjobban A szerelem fogdájában fáj, hiszen azt szántam a legnagyobb telenovellámnak, és annyi érzésem volt benne, viszont elvitt mindig a "tiltott gyümölcs" feeling, és a Második menyasszonyt írtam, mert mikor elkezdtem, mindig egy mádlagos írásnak tekintettem, aztán ez a "mádlagosság" izgalmassá vált, hogy akkor folytassam, és először legyen annak vége, aztán majd A szerelem fogdájában. Annyi életérzésem volt abban a sorozatban, hogy túl nagy célt szemeltem ki magamnak, hogy akár 500 részes sorozatnak is megírtam volna. Hogy ha lett volna bennem annyira eltökéltség, szerintem meg is írtam volna simán, viszont nem annyira jöttek az ötletek, és nem volt annyira bennem meg a varázs, és a tűz. 
  2. Üzemeltetés: Sajnálattal közlöm, hogy a látszat itt sem csal. Azt írták ki, hogy ingyenes a Webnode, erre meg itt van, csak bizonyos mennyiségig. Ezért sem tudom, hogy igazán lenne-e értelmes pénzt fektetnem az oldalba. 
  3. Reménysugár: Ami arra mutathat bizalmat, hogy az oldal látogatói láthassanak valami potenciált, hogy az oldal folytatódhasson, az utolsó elkeseredésemben eszembe jutott óriási kedvencem, Whitney Houston, akit iszonyatosan szeretek, és kb. 50 dalát ismerem is.